tirsdag den 2. december 2008

5 spørgsmål til ABROS

ABROS er et netværk for ildsjæle stiftet af brøderene Aamer, Kashif og Asif Ahmed. Brødrene blev landskendte i 2005 da de arrangerede støttekoncerten "Musik For Pakistan" til fordel for jordskælvsofrene i Pakistan. Deres indsamling gav 1,1 millioner kr. til Dansk Røde Kors´ arbejde i det ramte område i Pakistan.

Aamer, Kashif og Asif er bosat i København, og arbejder som hhv finance manager, klassisk homøopat/ lærer og lærer, - når de altså ikke er i gang med et af deres ambitiøse projekter.

Læs om ABROS-netværket her og på abros.dk.











1. Når noget forfærdeligt sker et sted i verden, har mange lyst til at gøre noget for at hjælpe. De færreste gør det dog! Hvad fik jer til at gøre en forskel for jordskælvsofrene i Pakistan?



Jordskælvet i Pakistan var en af tidernes største og derfor mente vi som mennesker, at vi havde en medansvar, en almen medmenneskelighed, som gjorde at vi ikke kunne sidde stille og blot se på. År inden var der stor fokus og nødhjælp til Tsunamien i Thailand, men denne gang var fokusen kortvarig. Det er vores alles ansvar uanset lokalitet.



2. Hvad er det bedste - og det værste- ved at lave frivilligt arbejde?



Det bedste er at gøre en forskel og hjælpe andre - det værste....hmmm...



3. Hvad er jeres mål med abros-netværket for ildsjæle?



At danne en platform for ildsjæle, hvor alle kan tilmelde sig og networke på kryds og tværs og tilsammen udføre noget stort.



4. Hvad arbejder I på lige nu?



Flere forskellige spændende projekter...der kommer muligvis et juleprojekt om hjørnet :o)



5. Hvordan kan læsere af den LILLE forskel gøre en forskel hos ABROS?



Ved at tilslutte sig ABROS-platformen - via http://www.abros.dk/ eller vores facebook-gruppe.

Ingen kommentarer: